Gå til sideindhold
10. klasse / Praktisk / Tilmelding 10. klasse

Tilmelding 10. klasse

Sådan bliver du elev i 10. klasse

 

Alle forældre til børn i 9. klasse modtager medio januar brev fra Børne- og Undervisningsministeriet om, at deres børn skal søge ungdomsuddannelse eller 10. klasse. I brevet, som bliver sendt til e-Boks, er også en trin-for-trin-vejledning til, hvordan du tilmelder dit barn.

 

Februar

Inden 1. marts skal I på www.optagelse.dk under Silkeborg Ungdomsskole vælge én af vores profiler:

Ønsker I, at jeres barn skal gå på Spor1, skal I vælge FOKUS10 og skrive ”Spor1” i kommentarfeltet.

 

Ønsker jeres barn at være en del af EliteSilkeborg, kan der laves individuelle aftaler om skoledagens opbygning. Her skal I vælge FOKUS10 eller GYM10 og skrive ”EliteSilkeborg” i kommentarfeltet.

 

April

I modtager et brev i e-Boks om, at jeres barn er optaget på Silkeborg Ungdomsskole. I brevet informeres I bl.a. om ansøgningsprocedure for buskort og indbetaling af depositum for studietur.

 

Maj

I får tilsendt brev til jeres e-Boks om, hvordan I booker individuelle opstartssamtaler med en 10. klasses lærer. Samtalen skal være med til at give et godt udgangspunkt for et vellykket skoleår og samtidig give jer mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål.

 

Juli

Inden vi går på sommerferie, sender vi jer et sommerferiebrev i e-Boks. Her får I bl.a. information om skolestart, studietur samt tidspunkt for skoleårets første forældremøde.

I 10. klasse kan du vælge mellem fire forskellige retninger:


Senest opdateret 04.05.2023 08:33 af LHK
Apricore logo