STUDIETURE_Ver2_Logo
Studieture

Se Europa med Ungdomsskolen
Fra Byernes By til Vildmarken, Oslo og Berlin

 

Berlin flod pose 1
Berlin
Tag med Silkeborg Ungdomsskole på 4 dages studietur til Berlin og oplev byen med 40 andre unge. Vi skal mærke historiens vingesus, se minderne fra den Kolde Krig og genforeningen, opleve alternative ungdomskulturer og trave rundt i den fastastisk stemningsfulde by.
OutdoorLinjen
Outdoor Basis
Bliv god til at færdes i "det vilde". Du lærer at holde dig varm, tør og sikker, og kurset kvalificerer dig til turen "West Highland Trek". Efter kurset får du et kursusbevis. Du lærer også om kajak, klatring mountainbike m.m.
Studietur_Paris
Paris
Oplev Eiffeltårnet, EuroDisney og hils på Mona Lisa på Louvre. Kom med på en fransk ungdomsskole og mød de lokale unge. Med Ungdomsskolen vil du opleve Paris' mange ansigter.

St.Pauli.Fanshop
Weekendtur til Hamborg
Hamborg er en millionby med kant og karakter - og så ligger den kun fire korte timers kørsel fra Silkeborg. Vi kører fra Ungdomsskolen fredag 15/3 kl. 16:00 og overnatter to nætter på et hotel i den centrale bydel St. Pauli. Lørdag er der forskellige ture ud i byen og mulighed for at shoppe og hænge ud sammen. Prisen inkluderer morgenmad lørdag og søndag og aftensmad lørdag. Vi er tilbage i Silkeborg søndag 17/3 kl. 14:00.


Senest opdateret 28.10.2018 19:08 af ANH