STUDIETURE_Ver2_Logo
Studieture

Se Europa med Ungdomsskolen
Fra Byernes By til Vildmarken, Oslo og Berlin

 

Berlin
Berlin
Tag med os på en 4-dages oplevelsesrejse til Berlin, hvor vi møder en alternativ ungdomskultur, ser den kolde krigs efterladenskaber og mærker storbyens puls.
Billede 25-11-2017 19.58.58
Juletur til København
Kom med på weekendtur til København og oplev hovedstaden klædt i "juledress". Vi bor på en ungdomsskole, besøger byens seværdigheder, Amalienborg og Tivoli lørdag aften, og får også mulighed for at juleshoppe.
Oslo-6100634
Oslo
Kom med Ungdomsskolen til Oslo 3 dage i efterårsferien. Afgang mandag, indkvartering i 4 personers kahytter på Færgen. I Oslo besøger vi byens seværdigheder, og får mulighed for at shoppe. Retur med færgen tirsdag aften. I Silkeborg onsdag middag.

OutdoorLinjen
Outdoor Basis
Bliv god til at færdes i "det vilde". Du lærer at holde dig varm, tør og sikker, og kurset kvalificerer dig til turen "West Highland Trek". Efter kurset får du et kursusbevis. Du lærer også om kajak, klatring mountainbike m.m.
Studietur_Paris
Paris
Oplev Eiffeltårnet, EuroDisney og hils på Mona Lisa på Louvre. Kom med på en fransk ungdomsskole og mød de lokale unge. Med Ungdomsskolen vil du opleve Paris' mange ansigter.
Billede 13-02-2018 11.27.11
Skitur
Kom med Ungdomsskolen på skitur til Idre Fjäll i Sverige. Idre Fjäll er et alsidigt skisportsanlæg med 28 km. alpinløjper og flere lange nedfarter hvoraf den længste er på 2800 m. Undervisning hver dag for øvede og ikke-øvede.

UngNu-rensetTegnebræt 1
UngNu Redaktionen
På UngNu Redaktionen lærer du at fortælle den gode historie, og er med til at skrive næste udgave af UngNu Magasinet. Du skal finde den næste forsidehistorie, lave spørgsmål og hjælpe med at interviewe en kendt person fra Silkeborg. Du skal også tage billeder, lave videoer og fortælle historier på UngSilkeborgs Facebook og Instagram. I løbet af året skal vi på ekskursioner - vi skal blandt andet besøge DR i Aarhus.


Senest opdateret 17.08.2018 00:09 af ANH