Gå til sideindhold

Handelsbetingelser

Tilmelding til fritidshold med betaling

Vi betragter tilmelding og betaling som en accept fra dig af det bestilte og de oplyste vilkår.

 

Når du har fået en bekræftelse på din tilmelding, er den bindende. Afmelding til et hold kan ske ved henvendelse til Silkeborg Ungdomsskole. Gebyr for undervisning vil som udgangspunkt ikke blive refunderet.

 

Det indbetalte beløb bliver trukket på kontoen, når tilmeldingen bekræftes. Når tilmeldingen er bekræftet, får du besked pr. sms. Du får ikke en sms, når vi har modtaget din betaling, men du kan altid finde din betaling eller dit udestående ved at gå ind på betalingslinket igen.

 

Al kommunikation vedrørende betaling foregår krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger, ligesom ungdomsskolen heller ikke ser og/eller gemmer dine kortoplysninger.

 

Forsikring

Silkeborg Ungdomsskole tegner ikke forsikring på elever, der deltager i skolens aktiviteter. Derfor er det vigtigt, at du selv eller dine forældre sørger for ulykkesforsikring.

 

Ved rejser til udlandet tegner Silkeborg Ungdomsskole

hjemrejseforsikring, som dækker:

- Håndtering af hjemtransport til hjemlandet ved sygdom

- Håndtering af tilkaldelse af pårørende ved sygdom

- Håndtering af hjemkaldelse til Danmark ifm. sygdom hos dine nærmeste pårørende.

 

Ungdomsskolen har ingen afbestillingsforsikring. Hvis du melder afbud til en rejse eller et arrangement inden afrejse, skal du forvente, at det forfaldne beløb er tabt. 

 

Silkeborg Ungdomsskole tager forbehold for fejl i priser og tastefejl.Senest opdateret 07.03.2024 10:49 af LHK
Apricore logo