SPORTS_Ver2_Logo
Sports

Dans, løb, hop, flip og stræk!
Løb halvmaraton, lær showdance,
streetrunning, parkour, yoga og meget mere

 

Amerikansk fodbold
Amerikansk fodbold-Oprettes ved nok tilmeldinger
Football er for alle. Uanset om du hurtig eller langsom, tyk eller tynd. I football er der plads til alle. Så har du lyst til at prøve kræfter med en af de største sportsgrene i verden, så har du chancen her. Find nogle venner der vil være med! Så snart vi er nok på holdet, modtager du besked om tid og sted for første træning.
Dans
Dans begynder
Kan du heller ikke lade være med at danse? Kom med på Silkeborg Ungdomsskoles Showdance/Hiphop-hold. Det er et lærerigt fællesskab fyldt med dans, grin og nye venskaber. Alle kan starte på holdene, drenge som piger, bare du har lyst til at danse!
Dans
Dans Øvet
Kan du heller ikke lade være med at danse? Kom med på Silkeborg Ungdomsskoles Showdance/hiphop-hold. Det er et lærerigt fællesskab fyldt med dans, grin og nye venskaber. Dette hold er for dig der har gået til dans før og gerne vil blive endnu bedre!

shutterstock_705666583
E-sport Silkeborg
Er du gamer og ønsker at løfte dit spil til et højere niveau? Eller vil du bare prøve kræfter med tidens hurtigst voksende sportsgren? Uanset om du er øvet eller nybegynder, så kom og dyst med os i de fedeste E-sports discipliner.
LANParty
E-sport Thorning
Er du gamer og ønsker at løfte dit spil til et højere niveau? Eller vil du bare prøve kræfter med tidens hurtigst voksende sportsgren? Uanset om du er øvet eller nybegynder, så kom og dyst med os i de fedeste E-sports discipliner.
Skater Nick Dehn2
Lær at stå på skateboard
Holdet er for dig der er nybegynder, måske kan du lidt, men vil gerne lære flere tricks. Du lærer de grundlæggende teknikker, og kan øve dig på nemme og mere udfordrende ramper. Undervisningen foregår søndage fra kl. 14:00 - 16:00 i Silkeborg Skatehal, Buskelundhøjen 231. NB! Vi starter op når der er min. 10 deltagere

Løb - Berlin halvmarathon
Berlin-halvmarathon. Se alle byens seværdigheder alt imens du løber 21,1 km sammen med 35000 andre løbere:-)
Løb - Champagneløbet i Silkeborg 31.12.2018
Nytårsløb i Silkeborg. Løb 5, 10 eller halvmarathon. Efter løbet vil der være lidt godt til ganen, og vi ønsker hinanden godt nytår.
Løb begynder
Vil du lære at løbe? Du behøver ikke at have løbet før. Vi starter fra sofaen og bliver stille og roligt bedre til at løbe længere og længere. Målet er, at du får det godt med at løbe, uanset hvor langt eller hvor hurtigt.

Løb øvet
Parkour
Parkour - Kjellerup
Vi vil på dette hold beskæftige os med både parkour og freerunning. Freerunning er sin helt egen sportsgren, som hovedsageligt omhandler flips. I sommerperioden vil vi forsøge at være så meget udenfor som overhovedet muligt.
Parkour
Parkour - Silkeborg
Vi vil på dette hold beskæftige os med både parkour og freerunning. Freerunning er sin helt egen sportsgren, som hovedsageligt omhandler flips. I sommerperioden vil vi forsøge at være så meget udenfor so m overhovedet muligt.

PlayingForSuccess_Logo_Udvikling_15_hvid-baggrund
Playing for Success
Her kan du blive del af et fritidsforløb, hvor 12 heldige unge får chancen for at blive en del af hverdagen på Silkeborg IF's fantasiske nye stadion. Vi vil gennem forskellige aktiviteter møde nøglepersonerne i klubben: Det kunne være det unge talent, profilen, træneren, fysioterapeuten, greenkeeperen m.fl. Vi mødes 10 gange fra 5. februar 2019 på JYSK Park hver tirsdag fra klokken 16:00 til 18:00. Du behøver ikke være fodbold-interesseret: Playing for Success handler om at være en del af noget større.
SilkeborgSkatehal
Silkeborg Skatehal
Silkeborg Skatehal er udstyret med nye ramper til Skateboards, BMX og løbehjul. Alle er velkomne;-) Adressen er Buskelundhøjen 231. OBS! Al færdsel sker på eget ansvar, så vær sikker på at du har en fritids-ulykkesforsikring.
Yoga
Yoga
Der er ALTID en yogastilling, man er bedst til... Kom til en anderledes, udfordrende og aktiv træning. Sluk mobilen. Nyd stilheden og find ro. Nøgleord er: Styrke, smidighed, udholdenhed og koncentration.


Senest opdateret 18.11.2018 20:57 af ANH