SPORTS_Ver2_Logo
Sports

Dans, løb, hop, flip og stræk!
Løb halvmaraton, lær showdance,
streetrunning, parkour, yoga og meget mere

 

Amerikansk fodbold
Amerikansk fodbold
Football er for alle. Uanset om du hurtig eller langsom, tyk eller tynd. I football er der plads til alle. Så har du lyst til at prøve kræfter med en af de største sportsgrene i verden, så har du chancen her. Find nogle venner der vil være med! Så snart vi er nok på holdet, modtager du besked om tid og sted for første træning.
Dans
Dans begynder
Kan du heller ikke lade være med at danse? Kom med på Silkeborg Ungdomsskoles Showdance/Hiphop-hold. Det er et lærerigt fællesskab fyldt med dans, grin og nye venskaber. Alle kan starte på holdene, drenge som piger, bare du har lyst til at danse!
Dans
Dans Øvet
Kan du heller ikke lade være med at danse? Kom med på Silkeborg Ungdomsskoles Showdance/hiphop-hold. Det er et lærerigt fællesskab fyldt med dans, grin og nye venskaber. Dette hold er for dig der har gået til dans før og gerne vil blive endnu bedre!

E-Sport
E-sport Kjellerup
Er du gamer og ønsker at løfte dit spil til et højere niveau? Eller vil du bare prøve kræfter med tidens hurtigst voksende sportsgren? Uanset om du er øvet eller nybegynder, så kom og dyst med os i de fedeste E-sports discipliner.
E-Sport
E-sport Silkeborg
Er du gamer og ønsker at løfte dit spil til et højere niveau? Eller vil du bare prøve kræfter med tidens hurtigst voksende sportsgren? Uanset om du er øvet eller nybegynder, så kom og dyst med os i de fedeste E-sports discipliner.
JM Indefodbold 2018
Går du i en ungdomsklub og kan stille med et hold på max 7 spillere? (4 spiller på banen), så er der her du tilmelder dig! Du skal være født i 2004/2005 eller 2003/2003 for at kunne stille op. Det koster 150kr at deltage. Du kan få en folder i din lokale klub, hvor du kan læse mere om JM i Indefodbold d. 2. - 3. november 2018

LANParty
Lan Party
Til Silkeborg Ungdomsskoles LAN party kommer du til at dyste med venner og andre deltagere i to fantastiske døgn. Her vil du møde over 100 unge med samme interesser som dig. Vi sørger for maden fra lørdag til søndag morgen, og lover jer en weekend, I sent vil glemme.
Skater Nick Dehn2
Lær at stå på skateboard
Holdet er for dig der er nybegynder, måske kan du lidt, men vil gerne lære flere tricks. Du lærer de grundlæggende teknikker, og kan øve dig på nemme og mere udfordrende ramper. Undervisningen foregår søndage fra kl. 14:00 - 16:00 i Silkeborg Skatehal, Buskelundhøjen 231. NB! Vi starter op når der er min. 10 deltagere
Løb begynder-Bemærk ny startdato
Vil du lære at løbe? Du behøver ikke at have løbet før. Vi starter fra sofaen og bliver stille og roligt bedre til at løbe længere og længere. Målet er, at du får det godt med at løbe, uanset hvor langt eller hvor hurtigt.

Løb øvet
Parkour
Parkour - Kjellerup
Vi vil på dette hold beskæftige os med både parkour og freerunning. Freerunning er sin helt egen sportsgren, som hovedsageligt omhandler flips. I sommerperioden vil vi forsøge at være så meget udenfor m overhovedet muligt.
Parkour
Parkour - Silkeborg
Vi vil på dette hold beskæftige os med både parkour og freerunning. Freerunning er sin helt egen sportsgren, som hovedsageligt omhandler flips. I sommerperioden vil vi forsøge at være så meget udenfor so m overhovedet muligt.

SilkeborgSkatehal
Silkeborg Skatehal
Silkeborg Skatehal er udstyret med nye ramper til Skateboards, BMX og løbehjul. Alle er velkomne;-) Adressen er Buskelundhøjen 231. OBS! Al færdsel sker på eget ansvar, så vær sikker på at du har en fritids-ulykkesforsikring.
Yoga
Yoga
Der er ALTID en yogastilling, man er bedst til... Kom til en anderledes, udfordrende og aktiv træning. Sluk mobilen. Nyd stilheden og find ro. Nøgleord er: Styrke, smidighed, udholdenhed og koncentration.


Senest opdateret 17.08.2018 00:10 af ANH