SPORTS_Ver2_Logo
Sports

Dans, løb, hop, flip og stræk!
Løb halvmaraton, lær showdance,
streetrunning, parkour, yoga og meget mere

 

Skater Nick Dehn2
Lær at stå på skateboard
Holdet er for dig der er nybegynder, måske kan du lidt, men vil gerne lære flere tricks. Du lærer de grundlæggende teknikker, og kan øve dig på nemme og mere udfordrende ramper. Undervisningen foregår søndage fra kl. 14:00 - 16:00 i Silkeborg Skatehal, Buskelundhøjen 231. NB! Vi starter op når der er min. 10 deltagere
Løb - Berlin halvmarathon
Berlin-halvmarathon. Se alle byens seværdigheder alt imens du løber 21,1 km sammen med 35000 andre løbere:-)
Løb - Champagneløbet i Silkeborg 31.12.2018
Nytårsløb i Silkeborg. Løb 5, 10 eller halvmarathon. Efter løbet vil der være lidt godt til ganen, og vi ønsker hinanden godt nytår.

Parkour
Parkour - Kjellerup
Vi vil på dette hold beskæftige os med både parkour og freerunning. Freerunning er sin helt egen sportsgren, som hovedsageligt omhandler flips. I sommerperioden vil vi forsøge at være så meget udenfor som overhovedet muligt.
Parkour
Parkour - Silkeborg
Vi vil på dette hold beskæftige os med både parkour og freerunning. Freerunning er sin helt egen sportsgren, som hovedsageligt omhandler flips. I sommerperioden vil vi forsøge at være så meget udenfor so m overhovedet muligt.
PlayingForSuccess_Logo_Udvikling_15_hvid-baggrund
Playing for Success
Her kan du blive del af et fritidsforløb, hvor 12 heldige unge får chancen for at blive en del af hverdagen på Silkeborg IF's fantasiske nye stadion. Vi vil gennem forskellige aktiviteter møde nøglepersonerne i klubben: Det kunne være det unge talent, profilen, træneren, fysioterapeuten, greenkeeperen m.fl. Vi mødes 10 gange fra 5. februar 2019 på JYSK Park hver tirsdag fra klokken 16:00 til 18:00. Du behøver ikke være fodbold-interesseret: Playing for Success handler om at være en del af noget større.

SilkeborgSkatehal
Silkeborg Skatehal
Silkeborg Skatehal er udstyret med nye ramper til Skateboards, BMX og løbehjul. Alle er velkomne;-) Adressen er Buskelundhøjen 231. OBS! Al færdsel sker på eget ansvar, så vær sikker på at du har en fritids-ulykkesforsikring.
Yoga
Yoga
Der er ALTID en yogastilling, man er bedst til... Kom til en anderledes, udfordrende og aktiv træning. Sluk mobilen. Nyd stilheden og find ro. Nøgleord er: Styrke, smidighed, udholdenhed og koncentration.
Århus City halvmarathon
Århus City halv marathon løbes den 16. juni 2019. Nærmere info fås ved henvendelse til Gitte Battefeld, Silkeborg Ungdomsskole.


Senest opdateret 18.11.2018 20:57 af ANH