KLOGEHÆNDER_Ver2_Logo
Kloge hænder

Kan dine fingre tale? Kan de samarbejde om at få former til at vokse frem af papir? Kan de høvle, skrue og slibe 10 stumper sammen til ét unikt? Kan du få tre gamle tøjstykker til at ligne Super Deluxe? På Ungdomsskolen hylder vi de kloge hænder og dygtige fingre!

 

Brandkadet
Brandkadet
Du bliver en del af livet på en brandstation og lærer alt om, hvordan vi slukker brande og redder menneskeliv. Som brandkadet bliver du en del af brandmændenes fællesskab. Det handler om samarbejde, kammeratskab og at holde sig i god form....
go-kart_built
Byg en Gokart
Graffiti
Graffiti
Få indblik i graffitiens forunderlige verden med "DATO" Lær om bogstaver, former og farver. Gå hele vejen fra skitse til færdigt grafitti piece.

KreativDesign
Kreativ design
Her lærer du at designe og sy nyt tøj til garderoben. Du vil også lære at up-cycle dit tøj, så det gamle får et helt nyt look. Vi starter fra bunden og lærer symaskinen at kende. Vi lærer om mønstre og meget mere.
UngNU_Redaktionen
UngNu Redaktionen
På UngNu Redaktionen lærer du at fortælle den gode historie, og er med til at skrive næste udgave af UngNu Magasinet. Du skal finde den næste forsidehistorie, interviewe, optage samtaler og fortælle historier på UngSilkeborgs Facebook og Instagram.


Senest opdateret 17.08.2018 00:10 af ANH