KLOGEHÆNDER_Ver2_Logo
Kloge hænder

Kan dine fingre tale? Kan de samarbejde om at få former til at vokse frem af papir? Kan de høvle, skrue og slibe 10 stumper sammen til ét unikt? Kan du få tre gamle tøjstykker til at ligne Super Deluxe? På Ungdomsskolen hylder vi de kloge hænder og dygtige fingre!

 

Brandkadet
Brandkadet 19/20
Du bliver en del af livet på en brandstation, og lærer alt om, hvordan vi slukker brande og redder menneskeliv. Som brandkadet bliver du en del af brandmændenes fællesskab. Det handler om samarbejde, kammeratskab og at holde sig i god form. En del af uddannelsen som brandkadet er en booster weekend, hvor vi lærer hinanden at kende og bliver introduceret til brandmandens verden.
Culture Creative 19/20
Går du rundt med en eventmager i maven? På dette hold vil du blive guidet igennem de faser der kræves, for at en ide kan blive til virkelighed. Du vil få konkrete redskaber og guides igennem alle faserne. Den gode ide, konceptudvikling, økonomistyring, PR-strategi, networking og udførelse. sammen med andre unge slutter vi af med at afholde et event hvor jeres hårde arbejde skal stå sin prøve. Dette hold udbydes i samarbejde med Ungekulturhuset.
Foredrag: Hjælp jeg har fået en teenager
En aften med fokus på forældrerollen til et barn i teenagealderen. Er en teenager i stand til at honorere de krav, de stilles overfor? Vi vil komme med nogle konkrete bud på og lægge op til en diskussion om, hvordan man som forældre kan rammesætte sin teenagers hverdag med udgangspunkt i forskellige teorier på området.

Julie Larsen
Foredrag: Plastik i havet
v/havbiolog Julie Larsen. Kom til gratis foredrag i Silkeborg Medborgerhus. Det er i et samarbejde mellem AOF og Silkeborg Bibliotek.
Graffiti
Graffiti 19/20
Få indblik i graffitiens forunderlige verden med "DATO" Lær om bogstaver, former og farver. Gå hele vejen fra skitse til færdigt grafitti piece.
Jagttegn
Jagttegn 19/20
Her er chancen for vilde naturoplevelser og muligheden for at høste af naturens overskud. Med vores spændende kursus bliver du klar til at bestå jagtprøven, der vil åbne din verden for helt nye oplevelser.

kunst5 (1)
Krea & Kunst 19/20
Har du lyst til at være kreativ- i fællesskab med andre, hvor du både vil opleve en YES-følelse i kroppen samtidig med, at vi skal øve os i at sige PYT? Så hop med på ”KREA”, som er ungdomsskolens nye kreative og kunstneriske hold!


Senest opdateret 17.08.2018 00:10 af ANH