Gå til sideindhold
VelkommenFritid og klubFritidsholdStudieture og campsUngdomsklubberneKnallertkørekortLogin FeliksPersonale fritid & klub10. klasseEUD10GYM10FOKUS10SPOR1InfomøderLejrskole BerchtesgadenPraktiskSygemeldingTilmelding 10. klasseMad på skolenOrdensreglerPersonale 10. kl.GFUMålgruppeIndholdMålVisitationLinksKontaktPersonale GFUHøjmarkskolenOmNordvangØsterskovVisitationUUAfgangsprøverKontaktPersonale HøjmarkskolenAulaOrdensreglerÅben skoleSamskabelseUngebyrådetBrandkadetCoop CrewUngekongres 2023Kontakt
Åben skole / Ungekongres 2023

Ungekongres 2023

700 elever sætter sammen fokus på unges mentale sundhed.

TILMELD DIN KLASSE ALLEREDE I DAG

 

Selvom de fleste unge i Danmark har et godt fysisk og mentalt helbred, så er der flere og flere unge, der oplever stress, angst ol. Hvilken betydning har sociale medier, indretningen af skolen og ungdomsuddannelserne, egne forventninger og fællesskabet med andre for unges mentale sundhed? Det vil Ungebyrådet være med til at sætte på dagsordenen i Silkeborg Kommune. 

 

Derfor inviterer Ungebyrådet ALLE 7. klasser fra hele kommunen til Ungekongres 2023 i Jysk Musikteater. Giv dine elever en helt unik oplevelse med demokrati og fællesskab på tværs af skoler, hvor de får mulighed for at deltage i workshops, høre inspirerende indslag og møde andre unge fra hele kommunen.

 

DET ER GRATIS & INKL. FORPLEJNING

DET PRAKTISKE

Tid: 29. marts 2023, kl. 9.00-13.30

Sted: Jysk Musikteater

 

Vi opfordrer til, at alle cykler til Ungekongressen.

Er det ikke en mulighed for din skole, så er der mulighed for gratis bustransport.

TILMELDING

sker efter først-til-mølle princippet.

Der er plads til 700 elever ud af i alt 1200 elever på 7. årgang i hele Silkeborg Kommune.

 

Tilmeldingen åbner mandag 9. januar 2023.

Der kan kun tilmeldes hele klasser.

Vi regner med, at I cykler eller går til Ungekongressen, men hvis afstanden er for stor, kan vi hjælpe med bustransport.
 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål om ungekongressen?

Kontakt Jens H. Baltzersen, afdelingsleder på Ungdomsskolen på jhb@silkeborg.dkSenest opdateret 06.01.2023 13:27 af LHK
Apricore logo