Playing for Success
Elever fra 7. klasse i Silkeborg har nu mulighed for at blive del af UngSilkeborgs nye læringsboost, Playing for Success. Playing for Success er et fritidsforløb for unge, og handler om rollemodeller, fællesskab og succesoplevelser gennem læring
 
732x412px-pfsTegnebræt 1

 

Playing for Success stammer fra England og Holland, hvor konceptet har kørt i alle de store klubber i Premier League og Æresdivisionen. Playing for Success er et fritidsforløb, hvor 12 heldige unge får chancen for at blive en del af hverdagen på Silkeborg IF's fantastiske nye stadion, JYSK Park.

 


På Playing for Success møder eleverne gennem forskellige aktiviteter nogle af nøglepersonerne i klubben: Det unge talent, profilen, træneren, fysioterapeuten, groundsman m.fl.

 


Vi mødes 10 tirsdage fra 5. februar 2019 på JYSK Park fra klokken 16:00 til 18:00. Man behøver ikke være fodboldinteresseret: Playing for Success handler om at få succesoplevelser – og at være en del af noget større.

 
Artikel om Playing for Success
 
Link til ansøgning som Trainee på Playing for Success:
 

PlayingForSuccess_Logo_Udvikling_15_hvid-baggrund
Playing for Success
Her kan du blive del af et fritidsforløb, hvor 12 heldige unge får chancen for at blive en del af hverdagen på Silkeborg IF's fantasiske nye stadion. Vi vil gennem forskellige aktiviteter møde nøglepersonerne i klubben: Det kunne være det unge talent, profilen, træneren, fysioterapeuten, greenkeeperen m.fl. Vi mødes 10 gange fra 5. februar 2019 på JYSK Park hver tirsdag fra klokken 16:00 til 18:00. Du behøver ikke være fodbold-interesseret: Playing for Success handler om at være en del af noget større.
 


Senest opdateret 09.04.2019 14:47 af ANH