Gå til sideindhold
Åben skole / Playing for success

Playing for success

Ønsker du nogle gange at gå i skole på en lidt anden måde? Måske endda at få fri fra den normale undervisning og i stedet møde ind et helt andet sted?

- Så er Playing for Success noget for dig!

 

I samarbejde med Silkeborg IF tilbyder vi 7-8 klasses elever et inspirerende undervisningsforløb på Jysk Park, som foregår i den normale skoletid.

 

Om forløbet

Playing for Success er et 10-ugers undervisningsforløb med én ugentlig undervisningsgang hver torsdag fra kl. 12.30 - 15.00. Her får en gruppe af 7-8 klasses elever mulighed for at deltage i et spændende projektbaseret forløb, hvor der er fokus på personlig udvikling, teambuilding og fællesskab. Ikke i et klasselokale som du kender det fra skolen, men i Silkeborg IF’s klubhus, hvor pokalskabe pryder væggene og hvor der både er et åbent fællesareal, afslappende sofa-miljø, lyse mødelokaler samt bordfodboldbord og en masse andre spil.

 

Holdsporten som omdrejningspunkt

I skoleåret 23/24 tager forløbene afsæt i sportens verden. Vi udforsker hvordan man bliver succesfuld i en holdsport og relaterer det direkte til unges hverdag, skolegang, hobbyer og drømme om fremtiden. Vi stiller skarpt på temaer som mindset, teamwork, talent vs. hårdt arbejde, kost & motion og optimering af sin egen præstation. Derudover skal vi rundt i alle afkroge af stadion, spille på Goalstation, ind og se en Superliga kamp helt gratis, møde en professionel spiller og meget, meget mere.

 

Hvordan og hvornår kan jeg komme i gang?

På nuværende tidspunkt kører vi to 10-ugers forløb om året, hvor hvert forløb har plads til 12 elever.

 

Hvis du går i enten 7. eller 8. klasse og synes det lyder spændende, kan du kontakte Sebastian Løvschall-Warming og få mere at vide om hvornår næste hold starter op og hvordan du tilmelder dig.

 

Tlf: 20 13 05 90

Mail: slw@silkeborg.dk 

Beklager, men der er pt. ingen hold i denne liste.


Senest opdateret 21.09.2023 10:57 af LHK
Apricore logo