Gå til sideindhold
10. klasse / Tilmelding 10. klasse

Tilmelding 10. klasse

Sådan bliver du elev i 10. klasse

 

December

Hvis du vil sikre dig en plads i 10. klasse på Silkeborg Ungdomsskole, kan du allerede fra 1. december skrive dit barn op til det kommende skoleår direkte på denne side.

 

Det er dig som elev, der tilmelder dig. Men en forælder/værge skal godkende din tilmelding med MitID. Vi opfordrer til, at I udfylder tilmeldingen sammen.

 

INDEN du trykker på linket, skal du være klar med:

  • Dit eget MitID
  • En af dine forældres/værgers CPR-nummer

Klik på linket nedenfor for at komme i gang (du bliver guidet gennem hele forløbet):

TILMELD DIG 10. KLASSE I SKOLEÅRET 2024/2025 

 

Læs mere om de tre forskellige profiler, EUD10, GYM10 og FOKUS10. Hvis du vælger FOKUS10 er det også muligt at vælge at gå i en læseklasse, som er en klasse for unge med ordblindeudfordringer.

 

Læs meget mere om vores 10. klasse her.

Januar

Alle forældre til børn i 9. klasse modtager medio januar brev fra Børne- og Undervisningsministeriet om, at deres børn skal søge ungdomsuddannelse eller 10. klasse. I brevet, som bliver sendt til e-Boks, er også en trin-for-trin-vejledning til, hvordan du tilmelder dit barn.

 

Februar

Inden 1. marts skal du på www.optagelse.dk vælge Silkeborg Ungdomsskole.

  1. Vælg den uddannelse, du vil søge: 10. klasse
  2. Vælg den 10. klasse, du vil søge: 10. klasse (OBS! Gælder GYM10, EUD10 og FOKUS10)
  3. Vælg 10. klasse: Silkeborg Ungdomsskole

April

I modtager et brev i e-Boks om, at jeres barn er optaget på Silkeborg Ungdomsskole. I brevet informeres I bl.a. om ansøgningsprocedure for buskort og indbetaling af depositum for studietur.

 

Maj

I får tilsendt brev til jeres e-Boks om, hvordan I booker individuelle opstartssamtaler med en 10. klasses lærer. Samtalen skal være med til at give et godt udgangspunkt for et vellykket skoleår og samtidig give jer mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål.

 

Juli

Inden vi går på sommerferie, sender vi jer et sommerferiebrev i e-Boks. Her får I bl.a. information om skolestart, studietur samt tidspunkt for skoleårets første forældremøde.

I 10. klasse kan du vælge mellem tre forskellige profiler:


Senest opdateret 03.05.2024 09:09 af LHK
Apricore logo