Gå til sideindhold
VelkommenFritid og klubFritidsholdStudieture og campsUngdomsklubberneKnallertkørekortLogin FeliksPersonale fritid & klub10. klasseEUD10GYM10FOKUS10SPOR1InfomøderLejrskole BerchtesgadenPraktiskSygemeldingTilmelding 10. klasseMad på skolenOrdensreglerPersonale 10. kl.GFUMålgruppeIndholdMålVisitationLinksKontaktPersonale GFUHøjmarkskolenOmNordvangØsterskovVisitationUUAfgangsprøverKontaktPersonale HøjmarkskolenAulaOrdensreglerÅben skoleSamskabelseUngebyrådetBrandkadetCoop CrewUngekongres 2023Kontakt
Åben skole / Ungebyrådet

Ungebyrådet

Ungebyrådet er din mulighed for at få indflydelse på din egen og andre unges hverdag i Silkeborg Kommune. Ungebyrådet er for dig, der interesserer dig for politik og for at gøre en forskel for unge i Silkeborg.

 

Du møder andre unge med samme interesse, og sammen får I mulighed for at sætte emner på den politiske dagsorden. Emnerne kan omhandle alt fra klima til kulturliv i Silkeborg, fra emner omhandlende folkeskoler til trivsel.

 

Som en del af Ungebyrådet får du erfaring med og forståelse af demokrati i praksis. Derudover deltager du i spændende workshops, der giver dig øvelse i kommunikation, debat og eventplanlægning og evt. en lille studietur.

 

Vi kommer ud på din skole og fortæller mere om hvor og hvordan.

Politisk mesterlære
Start
02.03.2023
Åbent for tilmelding
Ungebyrådet
Start
27.10.2022
Lukket for tilmelding


Senest opdateret 20.09.2022 10:31 af LHK
Apricore logo