Gå til sideindhold
Åben skole / Coop Crew

Coop Crew - når fritid bli’r til fremtid

Vil du gerne tjene dine egne penge? Vil du foran i køen i jagten på et job efter skoletid? Men har du brug for hjælp til at finde et fritidsjob?

 

Bliv en del af Coop Crew

I Coop Crew deltager du sammen med andre unge i et træningsforløb i en fakta-butik tæt på dig. Forløbet varer seks uger med undervisning én gang om ugen i en lokal fakta-butik. Du lærer også at lave en jobansøgning og får gode tips til jobsamtaler. Når du har gennemført forløbet, står du med et diplom i hånden og ny viden og kompetencer, som vil gøre det lettere for dig at søge fritidsjob – enten i fakta eller et andet sted.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Først og fremmest skal du have lyst til at deltage i forløbet og have mod på at søge fritidsjob på sigt. Til gengæld lover vi at følge dig gennem hele forløbet og hjælpe dig til at få et fritidsjob. 

 

Er du blevet nysgerrig? 

Kontakt Susanne Thune Domino og få mere at vide. 

 

Tlf. 2016 6772

SusanneThune.Domino@silkeborg.dk 

Forrige billede
Næste billede
Coop Crew - forår 2024
For dig der går i 10 kl. og/eller er min 16. år. Vil du gerne tjene dine egne penge? Vil du foran i køen i jagten på et job efter skoletid? Men har du brug for hjælp til at finde et fritidsjob? Så kontakt Susanne på std@silkeborg.dk, mobil 20166772 - og hør mere.
Start
20.02.2024
Slut
14.03.2024
Kl.tr.
9. kl.-10. kl.


Senest opdateret 09.09.2023 09:37 af LHK
Apricore logo