GASTRO_Ver2_Logo
Gastro

Madkurser for enhver smag: Fra Jord til Bord med Restaurant Karoline Amalie, MesterKok, Madværkstedet, Kagedysten og masser af andre gastronomiske events på Ungdomsskolen.

 
 

Her kan du se nogle af de opskrifter, vi arbejder med i Gastro...

 
 
Se alle vores hold hér:
 

Kagedysten
Kagedysten - 2. semifinale
Vi afprøver en bageteknik sammen: Der skal bages en rouladebund som rulles med marmelade og pyntes – og pynten skal være i marcipan og/eller chokolade. Den første time er der fælles intro til dagen og demonstration teknikker. Deltagerne har herefter 4 timer til at lave kagerne. Chefkonditoren fra Odense Marcipan udpeger dagens mesterbager - og vi smager på sagerne. Vinderne kvalificerer sig til den store finale på Campus Bindslevs Plads den 11. maj kl. 10:00 - 14:00.
Kagedysten
Kagedysten - Finalen
I den store finale i Kagedysten skal vinderholdene fra de to semifinaler dyste om den ultimative hæder. Opgaven er at bage, samle og pynte den flotteste lagkage. Finalen afholdes over to dage. Afslutningen er i CampusHuset på Bindslevs Plads i den store sal. Der vil være mulighed for at familie og venner kan følge med (og heppe) på sidelinjen. Chefkonditoren fra Odense Marcipan er dommer.
mesterkok_3_eventsTegnebræt 1
MesterKok - 3 events
I MesterKok konkurrerer vi i teams om at lave den bedste version af klassiske retter.

verdensmad
Verdenskøkkenet - 5 events
I gastrofaget ”Verdenskøkkenet” tager vi sammen på et inspirerende madeventyr, hvor vi med fem forskellige stop skal udforske retter, teknikker og smage fra forskellige steder i verden.


Senest opdateret 19.02.2019 14:33 af ANH