GASTRO_Ver2_Logo
Gastro

Madkurser for enhver smag:
Fra Jord til Bord med Restaurant Karoline Amalie, Bedre bålmad for hele familien, Madværkstedet og Kagedysten

 

BedreBålmadForHeleFamilien
Bedre bålmad for hele familien
Vi mødes ved lejrpladsen i skoven og går på opdagelse efter råvarer i skoven og ved Gudenåen; vilde urter, rådyr, fisk, skaldyr, frugt, bær og svampe. Vi skal lave mad med ild, røg og damp og forbereder et festmåltid under åben himmel.
Kagedysten
Kagedysten
Vi afprøver en bageteknik sammen: Teknikken kunne f.eks. være at temperere chokolade eller lave flødeboller. Så får I dagens udfordring, som I har 3 timer til af løse. Chefkonditoren fra Odense Marcipan udpeger dagens mesterbager -og vi smager på sagerne.
KarolineAmalie
Karoline Amalie
Restaurant Karoline Amalie regnes af White Guide som blandt de bedste restauranter i Danmark. Til efteråret får 6 unge en unik chance for at komme med køkkenchefen ud i marken og i skoven og finde råvarer til et gourmetmåltid, som I sammen tilbereder.

Madværkstedet
Madværkstedet
Vi laver mad fra bunden - uden opskrifter! og lærer om råvarer, tilberedninger, teknikker og gode smage. Vi skal bage, sylte, stege og koge lækre råvarer i sæson. Hver uge laver vi aftensmad til ét af skolens fritidshold og spiser sammen kl. 18:30


Senest opdateret 17.08.2018 00:10 af ANH