Gå til sideindhold
VelkommenFritid og klubFritidsholdStudieture og campsUngdomsklubberneKnallertkørekortLogin Feliks10. klasseEUD10FOKUS10GYM10SPOR1SPORT10PraktiskSygemeldingOrdensreglerGFUMålgruppeIndholdMålVisitationLinksKontaktHøjmarkskolenOmNordvangØsterskovVisitationUUAfgangsprøverKontaktPersonaleAulaOrdensreglerÅben skoleSamskabelseUngebyrådetBrandkadetCoop CrewKontakt

Parlez-vous français?
E = mc2

Fransk, matematik og meget mere at lære hér!

Ugedag
Nulstil
Matematik
Matematik er et vigtigt fag i skolen og på ungdomsuddannelserne. På matematikholdet kan du få individuel hjælp til lige netop det, der udfordrer dig omkring matematiklektier - eller det, du synes er spændende. Indholdet er forskelligt, da I kommer fra forskellige skoler og klassetrin. Vi vil også kigge på, hvordan IT kan hjælpe dig med matematik. Undervisningen foregår i CampusHuset i lokalet Panorama. Du er meget velkommen til at droppe ind senere, hvis du ikke kan nå det til kl. 15.30.
Tidsrum
Ma. 15:30-17:30
Start
12.09.2022
Åbent for tilmelding
Lektiecafé
Lektiecaféen er en del af Interkulturel Forening Silkeborg. Silkeborg Ungdomsskole stiller lektiehjælpere til rådighed, derudover er alle andre frivillige. Vi hjælper med mange forskellige former for lektier. Vi er ikke eksperter, men vi gør vores bedste på alle niveauer, i alle fag. Du finder lektiecafeen er på Sølystskolen i Silkeborg. Lektiecaféen er åben mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 18:30-21:30 på alle skoledage. Lektiecaféen holder lukket alle helligdage samt i skolernes ferier.
Tidsrum
Forsk. mødetider
Start
12.09.2022
Åbent for tilmelding
Fransk for begyndere
Bonjour! Drømmer du om Paris, Eiffeltårnet, fransk mode, Tour de France, eller har du blot lyst til at lære et smukt og nyt sprog? Så meld dig til Ungdomsskolens fransk for begyndere. Vi lærer en del via bøger, men først og fremmest ved at gøre noget - så vi taler, leger, ser film, lytter til fransk musik, laver måske lidt fransk mad m.m. Abientot!
Tidsrum
Ti. 16:30-18:30
Start
13.09.2022
Åbent for tilmelding
Spansk for begyndere
Hola! Vidste du, at over en halv milliard mennesker i verden taler spansk? Der er mange grunde til at ønske at lære spansk!
Tidsrum
Ti. 17:00-19:30
Start
13.09.2022
Åbent for tilmelding
Engelsk/tysk begynderundervisning & lektiehjælp
Vil du forbedre dine sprogfærdigheder i engelsk eller tysk? Eller har du brug for lektiehjælp i de to fag? Vi skal udvikle og styrke de fire sprogfærdigheder - skrivning, samtale, læsning og lytning - på forskellige måder og i mange forskellige arbejdsformer. Derudover skal vi arbejde med ordforrådet, snakke om grammatikken samt forskelle og ligheder mellem Danmark og nogle af de engelsktalende lande. Sidst men ikke mindst skal vi have det hyggeligt sammen på holdet.
Tidsrum
To. 16:15-18:15
Start
22.09.2022
Åbent for tilmelding
Ungebyrådet
Ungebyrådet er for dig, der interesserer dig for politik og for at gøre en forskel for unge i Silkeborg. Du møder andre unge med samme interesse, og sammen får I mulighed for at sætte emner på den politiske dagsorden. Som en del af Ungebyrådet får du erfaring med og forståelse af demokrati i praksis. Derudover deltager du i spændende workshops, der giver dig øvelse i kommunikation, debat og eventplanlægning. Vi kommer og fortæller mere om hvor og hvordan.
Tidsrum
To. 16:00-19:00, ti. 16:00-19:00
Start
27.10.2022
Åbent for tilmelding


Senest opdateret 09.09.2022 15:34 af LHK
Apricore logo