LEARNINGLAB_Ver2_Logo
Learning Lab

Parlez-vous français?
E = mc2

Fransk, matematik og meget mere at lære hér!

 

Dansk-reading
Dansk - klar til eksamen (Fårvang)
Bliv klar til de skriftlige prøver i dansk. Vi snakker tips og tricks og tilpasser undervisningen, så den i videst muligt omfang er tilpasset dine behov. Og så arbejder vi målrettet på, at I bliver klar til danskeksamen og får en god oplevelse. Bemærk at undervisningen foregår på Fårvang Skole.
English_2
Engelsk - klar til eksamen
Styrk dit engelsk og bliv max klar til eksamen! Her styrker vi både din forståelse af opgaven og din evne til at gå til prøve. Vi vil arbejde med tips og tricks, fikse kneb, gode tankemønstre og andet du har brug for, så du kan få den bedst mulige karakter til eksamen.
Fransk
Fransk
Lær at tale fransk, så du kan begå dig i fransktalende lande. Alle kan være med, og du har mulighed for at søge merit. For dig som har appetit på mere, er der mulighed for at fortsætte på et øvet hold og gå til eksamen efter 9. klasse.

English_3
Fritidsengelsk
Har du lyst til at blive bedre til engelsk, og går du i 8-9. klasse, så er Engelsk i Ungdomsskolen lige noget for dig.
Dansk-reading2
Lektiecafé
Lektiecaféen er en del af Interkulturel Forening Silkeborg. Silkeborg Ungdomsskole stiller lektiehjælpere til rådighed, derudover er alle andre frivillige. Vi hjælper med mange forskellige former for lektier. Vi er ikke eksperter, men vi gør vores bedste på alle niveauer, i alle fag. Lektiecafeen er på Sølystskolen, Silkeborg, mandag til torsdag fra kl. 18:30-21:30.
Matematik
Matematik - klar til eksamen (Fårvang)
Bemærk at undervisningen foregår på Fårvang Skole. Bliv max klar til den skriftlige prøve i matematik. Her styrker vi både dine evner i forståelse af opgaven og brug af hjælpemidler til problemregning. Eller vi snakker tips og tricks til færdighedsprøven afhængig af, hvad dit behov er.

Mat_1
Matematik, 7-9. klasse
Få hjælp til matematikken. Vi arbejder både med dine lektier, afleverings- og træningsopgaver på computeren, i GeoGebra regneark og meget mere.
PlayingForSuccess_Logo_Udvikling_15_hvid-baggrund
Playing for Success
Her kan du blive del af et fritidsforløb, hvor 12 heldige unge får chancen for at blive en del af hverdagen på Silkeborg IF's fantasiske nye stadion. Vi vil gennem forskellige aktiviteter møde nøglepersonerne i klubben: Det kunne være det unge talent, profilen, træneren, fysioterapeuten, greenkeeperen m.fl. Vi mødes 10 gange fra 5. februar 2019 på JYSK Park hver tirsdag fra klokken 16:00 til 18:00. Du behøver ikke være fodbold-interesseret: Playing for Success handler om at være en del af noget større.
Dansk-reading
Tysk - klar til eksamen
Skal du op til mundtlig tysk, så er der hjælp at hente.Vi arbejder med øvelser og individuel hjælp med disposition, så du føler dig godt rustet til prøven. Du bedes medbringe din disposition og dine tekster, så du får maksimalt udbytte af timerne.


Senest opdateret 23.12.2018 21:42 af ANH