LEARNINGLAB_Ver2_Logo
Learning Lab

Parlez-vous français?
E = mc2

Fransk, matematik og meget mere at lære hér!

 

Dansk-reading
Dansk - klar til eksamen (Fårvang)
Bliv klar til de skriftlige prøver i dansk. Vi snakker tips og tricks og tilpasser undervisningen, så den i videst muligt omfang er tilpasset dine behov. Og så arbejder vi målrettet på, at I bliver klar til danskeksamen og får en god oplevelse. Bemærk at undervisningen foregår på Fårvang Skole.
English_2
Engelsk - klar til eksamen
Styrk dit engelsk og bliv max klar til eksamen! Her styrker vi både din forståelse af opgaven og din evne til at gå til prøve. Vi vil arbejde med tips og tricks, fikse kneb, gode tankemønstre og andet du har brug for, så du kan få den bedst mulige karakter til eksamen.
Fransk
Fransk
Lær at tale fransk, så du kan begå dig i fransktalende lande. Alle kan være med, og du har mulighed for at søge merit. For dig som har appetit på mere, er der mulighed for at fortsætte på et øvet hold og gå til eksamen efter 9. klasse.

Mat_1
Hjælp til skriftlig eksamen i dansk (CAM/USK)
Få tips, tricks og fiduser til din skriftlige eksamen i dansk over to onsdage på Campus. Her gennemgår vi de forskellige dele af danskprøven. Første gang fokuserer vi på læsning og sprogbrug og hjælper dig til at maksimere antallet af rigtige svar. Anden gang arbejder vi med den skriftlige fremstilling og de forskellige genrer i dansk, som opgaven indeholder. Her får du også tips til informationssøgning og hjælp til at lave en litteraturliste. Forløbet retter sig mod elever i 9. og 10. klasse.
Mat_1
Klar til eksamen (CAM/USK)
2 timers workshop for elever der skal til mundtlig eksamen - eller som bare vil blive bedre til at fremlægge. Denne workshop vil give nogle bud på hvad du skal være opmærksom på i forhold til at skulle til mundtlig eksamen. Vi vil på workshoppen arbejde med: - Hvordan bruges kropssproget aktivt - Gode råd til ”den gode mundtlige eksamen” - Konkrete værktøjer til at mindske den ængstelighed man kan føle inden en mundtlig eksamen.
Mat_1
Klar til eksamen i mundtlig engelsk (CAM/USK)
Hvis du har brug for hjælp med mundtlig engelsk før din afgangsprøve, så har du mulighed for at komme forbi og få hjælp.

Mat_1
Klar til eksamen i skriftlig engelsk (CAM/USK)
Hvis du har brug for hjælp med skriftligt engelsk før din afgangsprøve, så har du mulighed for at komme forbi og få hjælp med de skriftlige opgaver.
PlayingForSuccess_Logo_Udvikling_15_hvid-baggrund
Playing for Success
Her kan du blive del af et fritidsforløb, hvor 12 heldige unge får chancen for at blive en del af hverdagen på Silkeborg IF's fantasiske nye stadion. Vi vil gennem forskellige aktiviteter møde nøglepersonerne i klubben: Det kunne være det unge talent, profilen, træneren, fysioterapeuten, greenkeeperen m.fl. Vi mødes 10 gange fra 5. februar 2019 på JYSK Park hver tirsdag fra klokken 16:00 til 18:00. Du behøver ikke være fodbold-interesseret: Playing for Success handler om at være en del af noget større.
Dansk-reading
Tysk - klar til mundtlig eksamen (CAM/USK)
Skal du op til mundtlig tysk, så er der hjælp at hente.Vi arbejder med øvelser og individuel hjælp med disposition, så du føler dig godt rustet til prøven. Du bedes medbringe din disposition og dine tekster, så du får maksimalt udbytte af timerne.

Dansk-reading
Tysk - klar til skriftlig eksamen (CAM/USK)


Senest opdateret 23.12.2018 21:42 af ANH