LEARNINGLAB_Ver2_Logo
Learning Lab

Parlez-vous français?
E = mc2

Fransk, matematik og meget mere at lære hér!

 
FantasyCamp
Fantasy Camp 19/20
Mød en fantasy-forfatter, deltag i workshops og kom på tur til festivalen Magiske Dage i Odense.Torsdag foregår på Silkeborg Bibliotek, hvor du kommer til at møde en endnu hemmelig fantasy-forfatter. Vi starter med at høre forfatteren fortælle om sine bøger og sit arbejde.
Fransk
Fransk for begyndere 19/20
Bonjur - Salut - Ca va? C'est la vie, Lær at tale fransk. Har du lyst til at lære at tale fransk, så du kan begå dig i de fransktalende lande? Så er fransk i Ungdomsskolen lige noget for dig. Alle kan være med, og du har mulighed for at søge merit for et af dine øvrige valgfag. For dig som har appetit på endnu mere, er der mulighed for at fortsætte på et øvet hold, og gå til eksamen efter 9. klasse.
Fransk
Fransk for øvede 19/20
Fransk er et smukt sprog, som du gerne vil blive endnu bedre til. At lære et sprog og dens kultur giver forståelse for verden omkring dig. Du har haft fransk i et år, og du er klar til at dykke endnu mere ned i sproget.
English_3
Fritidsengelsk 19/20
Engelsk er et vigtigt fag i skolen og hvis du vil styrke dit engelske før afgangsprøven, så er dette hold lige noget for dig. Vi vil have særligt fokus på de fire sprogfærdigheder på forskellige måder samt grammatikken og ordforråd.
Mat_1
Klar til eksamen 2020
Er du "Klar til Eksamen" eller kunne du godt bruge lidt hjælp til de tyske verber, den danske stil, den mundtlige engelske prøve eller skriftlige matematik?? Så er Ungdomsskolens lyn-kursus "Klar til eksamen" helt klart noget for dig.
Mat_1
Matematik, 7-9. klasse 19/20
Vi arbejder både med temaer som “tal og mængder”, “digitale værktøjer”, “Funktioner”, “ligninger”, “brøker, decimal og procent” og meget mere. Du vil også få mulighed for at arbejde med dine lektier, afleveringsopgaver og du vil opleve træningsopgaver på computeren med fx GeoGebra eller regneark. Vi har også “Matematik-Klar til Eksamen”. Tjek vores hjemmeside og find det matematikhold, der passer dit behov.


Senest opdateret 23.12.2018 21:42 af ANH