MUSIK_Ver2_Logo
Musik

Lær at spille guitar, mød en sanger og start et band.
Skriv jeres sange og indspil dem i vores studie.
Gi koncert! Tryk den af!

 

ALDCrewet
Ald.Crewet
Et åbent musikværksted i Alderslyst. Vi producerer og indspiller musik, rap og sang med computer og mikrofon. Og vi lærer musik-teknik: Lyd, indspilning, mix, pitch, EQ, soft- og hardware. Alle er velkomne.
ALDCrewet
Dybkær Crew
I Dybkær Crew laves musik på computer. De mange nationaliteter er med til at sætte rammen for nogle fede sange, vi skaber sammen. Uanset om du er til Rap, produktion, sang eller mest har fokus på det instrumentale, så er du velkommen til Dybkær Crew.
Instrumentalundervisning
Instrumental undervisning
Du lærer at spille på et intrument. Vores fokus er, at du skal kunne bruge instrumentet i et band. Du kommer til at lære sange, melodier, teori og sammenspil.Hver 3. gang kan du prøve dine nye evner af sammen med en anden instrumentalist.

UMF-2019_danish_420x594_A2-2
Musikfestival i Aalborg
Ungdomsringens Musikfestival afholdes i Nordkraft i Aalborg. Der vil være fuld kog på ungdomsfestival-stemningen og der vil som altid være en lang række bands fra hele landet som stiller op og fyrer den af. Ungdomsringens Musikfestival er DKs største festival for fritids- ungdomsklub og ungdomsskolebands.
PåVejTilScenen
På vej til scenen
På vej til scenen er et sammenspils hold. Vi opbygger jeres repertoire som band og laver et fedt sceneshow. Målet: At blive klar til koncerter i foråret.


Senest opdateret 05.09.2018 21:59 af ANH