MUSIK_Ver2_Logo
Musik

Lær at spille guitar, mød en sanger og start et band.
Skriv jeres sange og indspil dem i vores studie.
Gi koncert! Tryk den af!

 

ALDCrewet
Ald.Crewet
Et åbent musikværksted i Alderslyst. Vi producerer og indspiller musik, rap og sang med computer og mikrofon. Og vi lærer musik-teknik: Lyd, indspilning, mix, pitch, EQ, soft- og hardware. Alle er velkomne.
Instrumentalundervisning
Instrumental undervisning
Du lærer at spille på et intrument. Vores fokus er, at du skal kunne bruge instrumentet i et band. Du kommer til at lære sange, melodier, teori og sammenspil.Hver 3. gang kan du prøve dine nye evner af sammen med en anden instrumentalist.
Musikstarter
Jamsession. Dato udmeldes snarest.
En weekend fuld af musik - og alle kan være med. Medbring dit instrument, gode humør og lyst til musikken. Der skal skrives sange, spilles covernumre og der vil være forskellige workshops. Det hele afsluttes med en stor fælles koncert i Silkeborg om søndagen. Dato udmeldes snarest.

Kor
Kor
Til rytmisk kor bliver du bedre til at synge og får udviklet din stemme sammen med andre unge. Vi synger flerstemmige sange på engelsk og dansk. Der er plads til både begyndere og mere øvede sangere. [Fotograf: Henriette Kyed]
Musikstarter-plakatTegnebræt 1-100
Musikstarter
Du vil modtage undervisning, møde professionelle musikere, intimkoncerter og socialt samvær. Prisen inkluderer fuld forplejning, overnatning, undervisning og foredrag. Du behøver ikke kunne spille et instrument. En Camp for alle.
PåVejTilScenen
På vej til scenen
På vej til scenen er et sammenspils hold. Vi opbygger jeres repertoire som band og laver et fedt sceneshow. Målet: At blive klar til koncerter i foråret.


Senest opdateret 05.09.2018 21:59 af ANH