MUSIK_Ver2_Logo
Musik

Lær at spille guitar, mød en sanger og start et band.
Skriv jeres sange og indspil dem i vores studie.
Gi koncert! Tryk den af!

 

ALDCrewet
Ald.Crewet
Et åbent musikværksted i Alderslyst. Vi producerer og indspiller musik, rap og sang med computer og mikrofon. Og vi lærer musik-teknik: Lyd, indspilning, mix, pitch, EQ, soft- og hardware. Alle er velkomne.
Instrumentalundervisning
Instrumental undervisning
Du lærer at spille på et intrument. Vores fokus er, at du skal kunne bruge instrumentet i et band. Du kommer til at lære sange, melodier, teori og sammenspil.Hver 3. gang kan du prøve dine nye evner af sammen med en anden instrumentalist.
Musikstarter
Musikstarter
Du vil modtage undervisning, møde professionelle musikere, intimkoncerter og socialt samvær. Prisen inkluderer fuld forplejning, overnatning, undervisning og foredrag. Du behøver ikke kunne spille et instrument. En Camp for alle.

PåVejTilScenen
På vej til scenen
På vej til scenen er et sammenspils hold. Vi opbygger jeres repertoire som band og laver et fedt sceneshow. Målet: At blive klar til koncerter i foråret.
Musical
Ungdomsmusical - Audition
For 16. år i træk arrangerer vi årets Musical i Jysk Musik og Teaterhus i samarbejde med Den Kreative Skole. Vi søger unge, der brænder for at danse, spille musik og teater. Audition foregår i september/oktober 2018.


Senest opdateret 17.08.2018 00:08 af ANH