Gå til sideindhold

Bandcoaching (forår 2023)

Bandcoaching (forår 2023)
Kan du lide at synge eller spille et instrument? Måske kan du allerede spille lidt på f.eks. guitar, tromme, bas eller keyboard?
Kom ud af busken og spil sammen med os andre!
Holdet er også for jer, der allerede spiller musik med vennerne. Kunne I tænke jer at blive coachet af en professionel musiker?
OBS se vigtig info herunder.
Info
#2.425
Tir. 19:00-21:00
Startdato
24. januar 2023.
Slutdato
25. april 2023.
Undervisningsgange
12
Aldersgruppe
13-17 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
10
Tilmelding fra
01.12.2022
Tilmelding til
08.03.2023
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Maline Josephine Nuka Heiberg Sørensen
Placering

Silkeborg Ungdomsskole
Har handikap venlig indgang placeholder
Oslovej 2
8600 Silkeborg

Band

Kan du lide at synge eller spille et instrument? Måske kan du allerede spille lidt på f.eks. guitar, tromme, bas eller keyboard?

 

Kom ud af busken og spil sammen med os andre! Du tager dit eget instrument med eller låner af ungdomsskolen. Vi spiller rock, pop, kopinumre og vi vil i Bandfabrikken prøve at lave vores helt egne kompositioner.

 

I ungdomsskolens band har du selv stor indflydelse på, hvilken musik, der bliver øvet og spillet. Alt foregår i dialog og tæt samarbejde mellem elever og underviser. 

 

Et band er et forpligtende fællesskab, hvor ingen kan undværes. Vi forventer, at du så vidt muligt møder til tiden hver gang, og at du øver dig hjemme, hvis det er aftalt på holdet.

 

Bandcoaching

Holdet er også for jer, der allerede spiller musik med vennerne. Kunne I tænke jer at blive coachet af en professionel musiker? Det er helt op til jer, hvad jeres band vil coaches i. Om det er en sang, der skal skrives færdig, forbedring af jeres performance på scenen eller noget helt tredje.

 

Lyder det som noget for dig og dit band? Så meld jer til band og bandcoaching på Silkeborg Ungdomsskole.

 

Ved tilmelding til bandcoaching bedes du kontakte underviser Maline Heiberg Sørensen på tlf. 61 46 25  59 for planlægning af jeres coaching sessioner.Senest opdateret 23.08.2023 16:08 af LHK
Apricore logo