Gå til sideindhold

Dungeons & Dragons - online

Hvad nu, hvis DU var hovedpersonen i en historie om helte, magi og drager? 

 

Har du lyst til at udforske verdener i stil med Ringenes Herre, Narnia og Game of Thrones gennem øjnene på en karakter, du selv finder på?

 

Så kom og rul terninger og fortæl fælles historier, mens vi lever os ind i en helt anden verden!

 

Ved hjælp af online rollespilsplatformen Roll20 og webcam/mikrofon går vi online, hvor oplevelsen vil være mindst lige så fordybende, som hvis vi sidder med papir og blyant. Holdet vil være både for øvede og nybegyndere. Spillet vil blive spillet på dansk, men gode engelskfærdigheder vil hjælpe, da mange af reglerne og onlinematerialer typisk er på engelsk.

 

Vi spiller for at hygge os og skabe venskaber, og undervejs bliver vi bedre til at løse problemer, improvisere, og udnytte vores fantasi! Der bliver også anledning til at lære om fortælleteknik og se verden fra et andet synspunkt end éns eget.

 

Hvis du kunne tænke dig at finde din indre helt frem og fortælle fantastiske historier og få nye venner imens, så kom dog over og spil D&D!

 

Kendt fra tv og medier, med serier som “Stranger Things”, “Vox Machina” og Christian Fuhlendorffs “Stemmernes Tårn” har Dungeons & Dragons virkelig ramt popkulturen med storm. Spilmester (DM) Holger har kørt D&D-hold sammen med unge i mange år, både offline og online, så vi glæder os til, at du melder dig til en uforglemmelig oplevelse sammen med os.

 

Underviser: Holger Hansen - UngFaxe

Online platform: Roll20 og Discord

Dungeons & Dragons - online
Hvad nu, hvis DU var hovedpersonen i en historie om helte, magi og drager? Har du lyst til at udforske verdener i stil med Ringenes Herre, Narnia og Game of Thrones gennem øjnene på en karakter, du selv finder på?
Info
#3.271
Undervisningssted
Online ungdomsskole
Tor. 18:30-21:30
Startdato
26. september 2024.
Slutdato
12. december 2024.
11 undervisningsgange
Aldersgruppe
13-17 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
1
Tilmelding fra
25.08.2024
Tilmelding til
08.09.2024
Venteliste til
25.09.2024
Tilmeldingsstatus
Ikke åbent for tilmelding

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender


Senest opdateret 11.06.2024 15:30 af LHK
Apricore logo