Ungdomsklubberne
 
UngSilkeborg_SubTag_logo_Klub_01

Livet er bare lidt federe i klubben!

 

Den lokale Ungdomsklub er for dig, der er startet i 7. klasse, og gerne vil mødes og hygge med vennerne.

 

I klubben er der plads til at være sammen på kryds og tværs af interesser, klasser og årgange.

 

Du har indflydelse på, hvad der sker i klubben, og hvis du gerne vil præge ungemiljøet i klubben eller mere generelt i Silkeborg kommune, så hjælper vi dig på vej.

 

 

Alderslyst Ungdomsklub
Ans Ungdomsklub
DJ Camp plakat
DJ Camp i Struer
Drømmer du om at blive DJ? – Så tag med på DJ Camp d. 26-27 januar. Lær fra professionelle dj’s, hvordan du skal mixe, speake og scratche, for at få klubben eller festen til at peake. DJ Campen i Struer giver dig de redskaber, du skal bruge for at komme godt i gang med en karriere som dj, uanset om du har lyst til at spille til store eller små fester. Vi kører frem og tilbage fra Ungdomsskolen i egen bus.

Dybkær Ungdomsklub
Fårvang Ungdomsklub
Kjellerup Ungdomsklub

Klub Nord (Balle, Hvinningdal og Buskelund)
Langsø Ungdomsklub
Langsø Ungdomsklub holder åben hver tirsdag aften 18.30-21.30, for alle unge fra 7-9 klasse + sportsklasser. I Langsøklubben er der blandt andet mulighed for at spille fodbold, stikbold, håndbold, bordtennis, basket og lave computer-turneringer, derudover er det også muligt at udfordre vennerne i singstar eller justdance ;) Vi glæder os til at se dig! Mange hilsener Kamilla og Evan
UMF-2019_danish_420x594_A2-2
Musikfestival i Aalborg
Ungdomsringens Musikfestival afholdes i Nordkraft i Aalborg. Der vil være fuld kog på ungdomsfestival-stemningen og der vil som altid være en lang række bands fra hele landet som stiller op og fyrer den af. Ungdomsringens Musikfestival er DKs største festival for fritids- ungdomsklub og ungdomsskolebands.

Sejs Ungdomsklub
Them Ungdomsklub
Thorning Ungdomsklub

Vestre Ungdomsklub
Virklund Ungdomsklub


Senest opdateret 12.08.2018 22:50 af ANH