Ungdomsklubberne
 
 

Livet er bare lidt federe i klubben!

 

Den lokale Ungdomsklub er for dig, der er startet i 7. klasse, og gerne vil mødes og hygge med vennerne.

 

I klubben er der plads til at være sammen på kryds og tværs af interesser, klasser og årgange.

 

Du har indflydelse på, hvad der sker i klubben, og hvis du gerne vil præge ungemiljøet i klubben eller mere generelt i Silkeborg kommune, så hjælper vi dig på vej.

 

 

Alderslyst Ungdomsklub
Vi er en klub med masser af aktiviteter, hygge, snak og plads til alle unge. Vi har poolbord, bordtennis og egen fodboldhal. I klubben er der PlayStation, storskærme og meget mere. Hver uge bager vi, der er pigeklub og en gang om måneden er der filmhygge med popcorn og pool- eller pokerturnering. En gang om året er vi i Djurs Sommerland, på klubbernes dag i Tivoli Friheden, og vi tager i biografen, til bowling, gokart, svømmehallen, og meget mere.
Ans Ungdomsklub
I Ans ungdomsklub er der masser af liv, larm og godt humør. Der er altid te på kanden og tid til en god snak. Her kan man hygge, snakke og være sammen på tværs af årgangene. Vi har plads til alle. Vi spillet brætspil, PlayStation og computer. Der er mulighed for aktiviteter i hallen og på multibanen udenfor. Vi kan godt lide at lave fællesspisning, hvor vi hjælper hinanden med at lave maden og med oprydningen bagefter. Og så afholder vi Lan 4 gange i løbet af en sæson.
djurs
Djurs Sommerland
Der er afgang med bus fra Silkeborg Rådhus Søvej, ved den store P-plads til højre for Rådhuset præcis kl. 08.30. Og vi er tilbage igen samme sted kl. 18.00. Husk en stor madpakke og badetøj, hvis du skal bade. Alle går i grupper på 2-6 personer - ingen går alene. Hvis du tager med på turen alene, kommer du i gruppe med nogle andre. Prisen dækker bus og éntre. Personlige årskort kan ikke benyttes. Man får ikke en billet, men en bekræftelse på sms, når tilmelding er ok. Kontaktperson jpe@silkeborg.dk

Dybkær Ungdomsklub
I klubben kan du tonse på hoppepuden, hygge dig med at spille pool, bordtennis, høre musik, eller bare hænge ud med vennerne. Andre kommer for at få en snak, når livet kan være svært. Her er plads til alle. Om søndagen laver Ali et lille måltid, og Therence spiller bold i vores sal - eller udendørs, hvis vejret er godt. Mandag er der mulighed for at lave negle med Tina. Onsdag er der musikstudie. I november deltager vi i Lemvig Cup, og i januar tager vi en tur på gokartbanen og gir den gas!
Fårvang Ungdomsklub
Vi er en uformel klub, hvor der er plads til alle. Vi snakker, spiller, bager, er udenfor og gir den gas. Kom og hæng ud med vennerne fra skolen, få en voksensnak med en anden end dine forældre, eller bare hyg! Vi har åbent hver mandag og har indsat en bus, så det er let komme frem til klubben. Bussen koster 10 kroner pr. vej.
1
Klub Nord (Balle, Hvinningdal og Buskelund)
Vi har 3 dejlige sammenhængende lokaler med køkken, stor hyggekrog med smart-TV, PlayStation, anlæg og kæmpe flydersofaer. Vi har også fællesrum og spillerum med bordtennis og pool bord. Vi afholder fællesspisninger, eftermiddage med varm kakao, kagedyster, sang- og danseevents, Disko- og Halloweenfester og ture ud i landet. Og naturligvis helt frie klubaftener med plads til at hygge sig og hænge ud med vennerne.

Langsø Ungdomsklub
Har du lyst til at være sammen med vennerne i din fritid, at være aktiv eller bare hænge ud? Vi spiller pool, arkadespil, CSgo og Fortnite, danser til Just Dance, skråler med på Sing Star, der er fodbold, bordtennis og stikbold i salen. Vi har symaskiner, maling og perler vi kan udfolde os med, bålplads, hængekøjer og hyggelige omgivelser – og altid lidt lækkert at spise. Vi har næsten alt, mangler bare dig :)
Sejs Ungdomsklub
Them-Salten-Bryrup Ungdomsklub
Vi har rum til både spil, aktivitet og hygge: Vi har PlayStation, Wii og spiller stikbold i Gymnastiksalen og brætspil eller pool i alrummet. Der er bordfodbold og bordtennis og masser af glade unge, der altid er frisk på et spil. Der er næsten altid en bid mad og et glas saft, og sammen arrangerer vi fællesspisninger i klubben. Hvert år afholder vi en gameraften og så er der non- og konfirmationsfest for 7. årgang.

Vestre Ungdomsklub
Virklund Ungdomsklub


Senest opdateret 11.04.2019 13:41 af ANH