Gå til sideindhold

Musikstarter Camp Midt/Vest

Musikstarter Camp Midt/Vest
Deltag i Musikstarter. Det er for øvede. Og ikke-øvede. Du møder kendte. Semikendte. Og folk på vej - som dig, der vil udforske de rum, musikken åbner. For dig. Og for jer – når I lever jer ind i den.
HUSK at tilmelde dig både her på siden og direkte hos Musikstarter på linket nedenfor.
Info
#2.731
Søn. 12:00 - tor. 12:00
Startdato
15.10.2023
Slutdato
19.10.2023
Aldersgruppe
13-17 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
50
Tilmelding fra
26.05.2023
Tilmelding til
06.10.2023
Venteliste til
09.10.2023
Tilmeldingsstatus
Afsluttet

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Maline Josephine Nuka Heiberg Sørensen
Placering

Ung Herning
placeholder placeholder
Gl. Skolevej 76
7400 Herning

Musikstarter

Deltag i Musikstarter. Det er for øvede. Og ikke-øvede. Du møder kendte. Semikendte. Og folk på vej - som dig, der vil udforske de rum, musikken åbner. For dig. Og for jer – når I lever jer ind i den.

 

Musikstarter er en camp i efterårsferien for dig, som spiller eller gerne vil spille musik. Op til fem dage med fuld forplejning og fire overnatninger. Undervisning. Minikoncerter. Oplæg fra kendte danske musikere. Alt sammen til en pris så lav, at du nærmest skulle leve af leverpostejmadder hjemme for at komme gennem ugen på samme budget.

 

Musikstarter Camp Midt/Vest kommer til at foregå i efterårsferien 15.-19. oktober, og det hele slutter med en koncert på Fermaten, hvor I vil fremføre det, I har skabt på camp’en.

 

I løbet af dagene skal du skrive din egen musik fra bunden på forskellige hold – alt fra rock, pop, jazz og elektronisk, ledsaget af et hold super kompetente musikundervisere.

 

Musikstarter Camp Midt/Vest handler om musik, samhørighed og nye kammeratskaber. Det bliver hylende fedt, udfordrende, sjovt og udmattende at være på Musikstarter, og det er uden tvivl fem intense dage, du aldrig glemmer. Det sprudler af liv og glæde – og det bedste er, at vi samtidigt lærer en hel masse om musik, os selv og hinanden!

 

Musikstarter Camp Midt/Vest er blevet til i et samarbejde mellem fem Midt- og Vestjyske ungdomsskoler. Der vil være en underviser med fra Silkeborg Ungdomsskole og mulighed for fælles transport til og fra campen. Har du ikke et instrument, kan du låne af ungdomsskolen.

 

Tilmelding

OBS du skal tilmelde dig både til Silkeborg Ungdomsskole (ovenfor i den sorte boks) og direkte til Musikstarter på https://musikstarter.dk/camp/camp-midtvest/

 

Sidste frist for tilmelding er 6. oktober.Senest opdateret 23.10.2023 13:07 af LHK
Apricore logo