LL_Plakat_A2_CMYK_TRYK - kun loko og logo

Læringslokomotivet er et intensivt læringsforløb i Silkeborg Ungdomsskole

 

På Læringslokomotivet tager underviserne udgangspunkt i den enkeltes styrker og udfordringer, så forløbets aktiviteter bliver skræddersyet til eleven. 

 

Læringslokomotivet er ikke blot en faglig camp. Det er også et forløb, hvor eleverne får mulighed for at lære sig selv bedre at kende, at sætte sig mål og opleve succes. De lærer også, hvordan de kan blive ved med at udvikle sig i en positiv retning både fagligt, personligt og socialt.

 

Undervisningen på Læringslokomotivet indeholder varierede undervisningsformer, masser af sjov, fysisk aktivitet med engagerede og fagligt dygtige undervisere.

 

Der vil være undervisning og aktiviteter hver dag fra morgen til aften, og det indebærer, at eleverne ikke kan deltage i deres normale fritidsaktiviteter i løbet af ugen.

 

De intensive læringsforløb skal kickstarte en udviklingsproces hos elever og løfte dem fagligt, socialt og personligt, så de i 8. klasse kan blive erklæret uddannelsesparate til en ungdomsuddannelse og minimum opnå karakteren 02 i dansk og matematik.

 

I Silkeborg er Læringslokomotivet et 3 ugers dagsforløb for 22 elever i 8. klasse.

 

Læringslokomotivet afvikles på Silkeborg Ungdomsskole, med opstart mandag d. 3. september og afslutning d. 21. september

 

Projektet er forankret i Ungdomsskoleforeningen med støtte af Egmont Fonden, som arbejder for et godt liv for børn og unge. Du kan læse mere om projektet på usf.dk, hvor du også har mulighed for at finde uddybende information om projektet.

 

Lokalt gennemføres Læringslokomotivet i forpligtende fællesskaber mellem Ungdomsskolen og Silkeborg Kommunes folkeskoler.

 

Har ovenstående vakt interesse? Så kontakt Anne Jensen, afdelingsleder for Fritidsafdelingen på 20577352 eller på mail aksj@silkeborg.dk og få en uforpligtende snak om Læringslokomotivet i Silkeborg.

 

PlayingForSuccess_Logo_Udvikling_15_hvid-baggrund
Playing for Success
Her kan du blive del af et fritidsforløb, hvor 12 heldige unge får chancen for at blive en del af hverdagen på Silkeborg IF's fantasiske nye stadion. Vi vil gennem forskellige aktiviteter møde nøglepersonerne i klubben: Det kunne være det unge talent, profilen, træneren, fysioterapeuten, greenkeeperen m.fl. Vi mødes 10 gange fra 5. februar 2019 på JYSK Park hver tirsdag fra klokken 16:00 til 18:00. Du behøver ikke være fodbold-interesseret: Playing for Success handler om at være en del af noget større.


Senest opdateret 14.11.2018 13:40 af ANH