MUSIK_Ver2_Logo
Musik

Lær at spille guitar, mød en sanger og start et band.
Skriv jeres sange og indspil dem i vores studie.
Gi koncert! Tryk den af!

 

ALDCrewet
Ald.Crewet
Et åbent musikværksted i Alderslyst. Vi producerer og indspiller musik, rap og sang med computer og mikrofon. Og vi lærer musik-teknik: Lyd, indspilning, mix, pitch, EQ, soft- og hardware. Alle er velkomne.
DJ Camp plakat
DJ Camp i Struer
Drømmer du om at blive DJ? – Så tag med på DJ Camp d. 26-27 januar. Lær fra professionelle dj’s, hvordan du skal mixe, speake og scratche, for at få klubben eller festen til at peake. DJ Campen i Struer giver dig de redskaber, du skal bruge for at komme godt i gang med en karriere som dj, uanset om du har lyst til at spille til store eller små fester. Vi kører frem og tilbage fra Ungdomsskolen i egen bus.
ALDCrewet
Dybkær Crew
I Dybkær Crew laves musik på computer. De mange nationaliteter er med til at sætte rammen for nogle fede sange, vi skaber sammen. Uanset om du er til Rap, produktion, sang eller mest har fokus på det instrumentale, så er du velkommen til Dybkær Crew.

Instrumentalundervisning
Instrumental undervisning
Du lærer at spille på et intrument. Vores fokus er, at du skal kunne bruge instrumentet i et band. Du kommer til at lære sange, melodier, teori og sammenspil.Hver 3. gang kan du prøve dine nye evner af sammen med en anden instrumentalist.
Musikstarter
Jamsession 22.-24. februar 2019
En weekend fuld af musik - og alle kan være med. Medbring dit instrument, gode humør og lyst til musikken. Der skal skrives sange, spilles covernumre og der vil være forskellige workshops. Det hele afsluttes med en stor fælles koncert i Silkeborg om søndagen.
UMF-2019_danish_420x594_A2-2
Musikfestival i Aalborg
Ungdomsringens Musikfestival afholdes i Nordkraft i Aalborg. Der vil være fuld kog på ungdomsfestival-stemningen og der vil som altid være en lang række bands fra hele landet som stiller op og fyrer den af. Ungdomsringens Musikfestival er DKs største festival for fritids- ungdomsklub og ungdomsskolebands.

PåVejTilScenen
På vej til scenen
På vej til scenen er et sammenspils hold. Vi opbygger jeres repertoire som band og laver et fedt sceneshow. Målet: At blive klar til koncerter i foråret.


Senest opdateret 05.09.2018 21:59 af ANH